Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GAL Fenu-C+ 90 adag

12.499 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 1696
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A GAL új terméke kalcium-aszkorbátból és görögszénamag rostból FenuMAT™ és liposzómás technológiával előállított formula. A harmadik generációs étrend-kiegészítő ajánlott azoknak, akiknek célja a C-vitamin maximalizálása, a szuprafiziológiás szint elérése. Ilyen cél jellemzően adott egészségi érintettségek esetén, a kezelőorvossal fennálló kapcsolat során fogalmazódhat meg. A formula alkalmazása mellett ugyanakkor nem szükséges felhagyni a hagyományos C-vitamin szedésével, mert az másik mechanizmuson keresztül szívódik fel.

A termék azoknak is javasolt, akiknek a hagyományos C-vitamin emésztési problémát okoz vagy már kényelmetlennek tartják annak napközbeni, egyenletes elosztását.

Adagolását tekintve naponta 1 db kapszula általános használat esetén, míg folyamatos C-vitamin szint maximalizálásakor akár napi 9 db (pl. 8 óránként 3 db) ajánlott.

90 darab kapszula, FenuMAT™ technológiás készítmény, a C-vitamin szint folyamatos magasan tartására.

A FenuMAT™ és liposzómás technológiák ötvözete új távlatot nyitott a C-vitamin szint növelésében, méghozzá kizárólag természetes összetevők felhasználásával.

A C-vitamint természetes foszfolipidek által képzett liposzómákba zárják, majd azokat görögszénamagrostból előállított hidrogél-rendszerbe ágyazzák. Ennek révén már alig 360 mg így feldolgozott C-vitamin egyszeri bevétele is úgy megemeli a C-vitamin szintet, amennyire hagyományos C-vitamin semmilyen dózisa sem képes, de hozzá még liposzómásan feldolgozott C-vitaminból is grammos mennyiség szükséges, akár 10 g is. Termékünket azoknak ajánljuk, akiknek kifejezett célja a C-vitamin szint maximalizálása, szuprafiziológiás szint elérése, ill. azoknak, akiknek a hagyományos C-vitamin emésztési problémát okoz, vagy csak kényelmetlennek tartják annak napon belüli, egyenletes elosztását.