Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Goodwill Tasectan por 250mg 20db

1.999 Ft
Menny.:db
Cikkszám: szm599
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Tasectan® 250 mg por 20x

Alkalmazás: A Tasectan® egy orvostechnikai eszköz, ami a bélfal élettani funkciójának helyreállítására szolgál. Speciális összetétele lehetővé teszi a különböző okokból kialakuló hasmenés tüneteinek (pl. hasi feszülés és gyakori székletürítés) enyhítését, kezelését. Hatását 12 órán belül fejti ki. A készítményt alkotó zselatin-tannát nem alakul át a gyomorban, így egy bélnyálkahártya védő réteget hoz létre, amely csökkenti a hasmenéses epizódok gyakoriságát és időtartamát. 

Csomagolás: 20 db, port tartalmazó tasak, gyermekek számára.

Összetétel: Por: 250 mg zselatin-tannát (sertés eredetű). 

Alkalmazás módja: por: A tasak tartalmát kis mennyiségű, nem forró tejjel, gyümölcslével vagy vízzel kell összekeverni és azonnal bevenni. Joghurtba vagy más élelmiszerbe is keverhető. Ne vegye be a terméket közvetlenül, keverés nélkül.  

Adagolás: 3 év alatti gyermekek: 1 tasak 6 óránként, a tünetek megszűnéséig. 3 és 14 év közötti gyermekek: 1 vagy 2 tasak 6 óránként, a tünetek megszűnéséig. 

Figyelmeztetések: a termék használata előtt egészségügyi szakemberrel való konzultáció nem szükséges. Azonban ilyen konzultáció tanácsos súlyos vagy tartós tünetek esetén, vagy ha kétségek merülnének fel a diagnózis kapcsán. 3 évesnél fiatalabb gyermekek és idős emberek hasmenése esetén tanácsos egészségügyi szakemberrel való konzultáció, különösen akkor, ha más tünetek is jelentkeznek. Ez az orvostechnikai eszköz nem gyógyszeres kezelés. Ha egészségügyi szakember ilyen kezelést ajánl, ez a termék a gyógyszeres kezeléssel együtt is alkalmazható. A hasmenés kezelése során ajánlott a bőséges folyadékbevitel és a javasolt étrendi tanácsok betartása. Bár mellékhatások nem ismertek, a készítmény alkalmazása terhesség és szoptatás során nem javasolt, kivéve akkor, ha egészségügyi szakember tanácsolja. A csomagoláson található lejárati dátumot követően ne használja a terméket. Ne vegye be a terméket, ha a buborékfólia vagy a tasak nyitott vagy sérült. Ez az orvostechnikai eszköz nem igényel különleges tárolási körülményeket. Fagyasztani tilos. A termék gyermekektől elzárva tartandó. 

Ellenjavallatok: A Tasectan® nem alkalmazható olyan betegeknél, akiknél ismert túlérzékenység áll fenn a zselatin-tanáttal vagy a termék bármely más összetevőjével szemben.

Gyártó: Noventure, S.L., Avenida Diagonal, 549 5a  planta, 08029 Barcelona – Spanyolország CE0373