Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kelo-Cote Gél 15g

9.899 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 1742
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Hegkezelő készítményünk a Kelo-cote egy kis molekulasúlyú, levegőn gyorsan száradó szilikon gél a hegek kezelésére.

A Kelo-cote gyorsan száradva filmréteget képez. Ez a szilikon gél filmréteg légáteresztő, rugalmas és vízálló. A Kelo-cote hozzákötődik a bőr legfelső elszarusodott sejtrétegéhez és ily módon megakadályozza a heg kémiai, fizikai illetve kórokozók általi károsítását, miközben elősegíti annak hidratálását. Ez olyan környezetet biztosít a heg számára, amely lehetővé teszi annak egészséges kollagén képződés általi gyógyulását és javítja annak fiziológiai és kozmetikai megjelenését.
Kimutatták, hogy a Kelo-cote ellapítja, felpuhítja és kisimítja a hegeket, enyhíti azok viszketegségét, diszkomfort érzetét és ezek mellett csökkenti az elszíneződést, amely a hegekkel jár.

A szilikon gélek hatásosnak bizonyultak a rendellenes hegesedés egyes fajtáinak a kezelésére hipertrófiás hegek és keloidok terén. A 2002-es “Nemzetközi Klinikai Hegkezelési Ajánlások” szerint: “a szilikon gélnek preventív kezelésnek kellene lennie a hegek elsődleges kezelésében, megelőzvén a hipertrófiás hegek és keloidok kialakulását”.

A Kelo-cote-ot lehet használni ízületeken, hajlatokon, szőrös területeken és nagy kiterjedésű hegeken, mint amelyet égési sérülések vagy nagyobb sebek idéznek elő.