Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Symbiosys Alflorex Kapszula 30x

7.499 Ft 5.889 Ft
21%
Menny.:db
Cikkszám: 721
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: MagnaPharma

Leírás és Paraméterek

A B. longum 35624® kultúrát tartalmazó Alflorex® IBS bizonyítottan enyhíti az irritábilis bélszindróma tüneteit.

Ez a [baktérium] kultúra egy, az emberi bélben természetes módon élő, szüléskor az anya által az újszülöttnek átadott baktériumcsalád része. Klinikai vizsgálatok megállapították, hogy élve a bélbe juttatva az egyedülálló 35624® kultúra a bélfalhoz tapadva nyugtató és erősítő réteget képez a bél falán.

A 35624® kultúrát tartalmazó Alflorex® IBS a PrecisionBiotics által az [ír] APC Microbiome Ireland – a világ egyik vezető mikrobiom-kutató központja – klinikusaival közösen felfedezett és kifejlesztett termék.

Az Alflorex® IBS glutén-, laktóz-, tej/tejtermék-, tartósítószer- és szójamentes.

Az Alflorex® IBS-t vegetáriánusok, valamint alacsony FODMAP diétán lévők is szedhetik. 

- Szedjen napi 1 kapszula Alflorex® IBS-t, legalább 4 héten keresztül. A nap bármely szakában beveheti, étkezés közben, vagy azon kívül. A kapszulát egészben kell lenyelni, megfelelő mennyiségű folyadékkal (ez lehet például egy pohár víz vagy tej, de ne legyen savas ital, mint például a gyümölcslé). Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.

- A doboz kinyitásához nyomja be a peremet, és szakítsa át a zárófelületet (zárófóliát), majd emelje fel a kupakot. Minden használat után győződjön meg róla, hogy jól visszazárta a dobozt.

- Az Alflorex® IBS azonnal elkezdi kifejteni a hatását, és ott kezdi meg a belek kezelését, ahol szükséges. Az első két hétben a szer segít a bélrendszer helyreállításában. A tünetek enyhülése körülbelül az Alflorex® IBS 1-2 heti rendszeres szedése után kezd jelentkezni. Ritka esetben azonban előfordulhat, hogy egy hónapnál hosszabb időre van szükség ahhoz, hogy az Alflorex® IBS az egyén beleiben elkezdje kifejteni jótékony hatását, amely akár 2-3 hónap is lehet.

- Célja az IBS (irritábilis bélszindróma) tüneteinek – puffadás, gázképződés, alhasi fájdalom, hasmenés, székrekedés – enyhítése. Olvassa el figyelmesen a termék használati útmutatóját és a címke szövegét. További felvilágosításért, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez. 

- Javasoljuk, hogy a doboz kinyitásától számított 30 napon belül fogyassza el az Alflorex® IBS-t.

- Gyermekektől elzárva tartandó.