Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TICKLESS HUMAN ZÖLD ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ

7.199 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 1889
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Tickless Human Ultrahangos kullancsriasztó 

A Tickless Human Ultrahangos kullancsriasztó ideális megoldás kullancsok ellen

Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket és illatanyagokat.

A kiváló hatásfokkal működő készülék pulzáló. 40kHz-es ultrahangot bocsát ki, amely nem káros és nem kellemetlen sem az emberek, sem az állatok számára, de zavarja a kullancsokat és a bolhákat, távol tartja azokat a babától. A hatósugara kb. 3 méter. A termék elsődlegesen preventív, vagyis a megelőzést szolgálja. Ideális megoldást kínál a kullancsok és bolhák távoltartására szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés akalmával környezetbarát módon, ellenjavallatok nélkül.

A Tickless Human Ultrahangos kullancsriasztó káros vegyi anyagok használata nélkül véd a kullancsoktól, hogy gondtalanul élvezhessétek a szabadban töltött időt. Rögzítsd gyermeked ruházatára, és az aktiválást követően az eszköz 6-12 hónapon keresztül távol tartja a veszélyes vérszívókat. Egyszerű használatának köszönhetően kiváló választás bármilyen szabadtéri program esetén.

Az eszköz ultrahang impulzusok kibocsájtásával fejti ki hatását, melyek érzékelhetetlenek babák, felnőttek vagy háziállatok számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban, ily módon távol tartva őket. Hatótávolsága kb. 3 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál.

A Tickless technológia hatékonyságát világszerte elvégzett klinikai kutatások bizonyították.

  • vegyszer- és illatanyag mentes
  • hatótávolsága kb. 3 méter
  • hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt
  • könnyű a használata
  • akár 12 hónapon keresztül véd