Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Varga Regeneráló spray 20ml

2.690 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 1302
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A készítmény gyulladáscsökkentő, izomlazító, nyugtató hatású gyógynövényeket tartalmaz, amelyek hatékonyan regenerálják a fáradt, megterhelt izomzatot.

  • Ajánlott sebkörnyéki zárt bőrfelületek, kisebbhorzsolások, zúzódások, húzódások, rándulás, valamint sajgó testrészek kezelésének kiegészítőjeként bőrápolási céllal.
  • A készítmény gyulladáscsökkentő, bőrregenerációt, bőrhámosodást segítő gyógynövényeket tartalmaz, így ápolja, nyugtatja a sérült bőrfelület környékét.

Alkalmazása:

  • Sebkörnyéki alkalmazás esetén vigye fel a sérült bőrfelület környéki ép bőrfelületre naponta 1-3 alkalommal, majd gyengéd, finom mozdulatokkal oszlassa el az ápolni kívánt felületen.
  • Zúzódások, húzódások, rándulás, valamint sajgó testrészek bőrfelületének ápolása esetén az érintett helyet alaposan fújja be, majd gyengéden dörzsölje be a készítményt. Súlyosabb esetekben érdemes az első kezelést legalább még 1-2-szer negyed óránként megismételni vagy 0,5-1 órás dunsztkötést alkalmazni.
  • A hatás további fokozása érdekében a bőrfelület befújása vagy a dunsztkötés naponta több alkalommal is korlátlanul megismételhető.