Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WPC Burkolati elem Redwood 3,0 méter - Teraszburkoló padlódeszka (2,1cm x 14cm x 300cm) 1 darab

6.999 Ft
Menny.:db
Cikkszám: wpc2
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A WPC teraszburkolatok kiváló választást nyújtanak azoknak, akik értékelik a minőséget és a tartósságot. Ennek az innovatív anyagnak a 60% -a falisztből, 30% -a műanyagból és további 10% -a pedig UV gátlókból, rovarvédő szerekből és stabilizátorokból áll. Ez a speciális keverék magas nyomáson és nagy hőmérsékleten kerül végleges formájába, ami kiemeli a termék rendkívüli tartósságát és ellenállóságát.

A félig kész terméket gondosan szálcsiszoljuk, majd faerezetes mintával látjuk el, ezáltal különleges és esztétikus külsőt kölcsönözve a teraszburkolatnak. A színezett anyag természetességét megőrizve a telepítést követő első évben akár 5-10% -ot is veszíthet színéből, de ezután a szín már véglegesnek mondható. Az árnyalatok szálankénti és szálon belüli minimális különbségei a természetes és 100%-ban újrahasznosított alapanyagok miatt fordulhatnak elő.

A teraszburkolat felülete kifejezetten mikrobarázdált, biztosítva ezzel a csúszásmentes felületet még vizes környezetben is. Felhasználhatóságának jellegét tovább növeli, hogy mindkét oldala használható: az egyik oldal barázdált, a másik pedig faerezetes, így a telepítés során a felhasználók tetszésük szerint választhatnak a két különböző stílus között.

A gyártó garantálja, hogy az általa gyártott WPC padló a megvásárlástól számított 10 éven belül nem rothad, nem hasad, termesztől vagy egyéb kártevőktől nem károsodik. Ennek köszönhetően a vásárlók nyugodtan élvezhetik a teraszburkolat esztétikai és funkcionális előnyeit hosszú éveken keresztül, minden időjárási körülmény között.

A WPC teraszburkolatok tehát ideális megoldást kínálnak járdákhoz, stégekhez, kerítésekhez, medence környékéhez, falburkoláshoz és tópartokhoz egyaránt.